El sector turístic preveu una bona ocupació pel cap de setmana de Sant Joan

Intervé: Martí Sabrià, gerent del Gremi Costa Brava Centre

Aquest cap de setmana previ a la festivitat de Sant Joan es preveu que les platges, carrers, places i passejos de la Costa Brava ja s'omplin, això sí, de turisme de proximitat.

Es preveu un pont de Sant Joan molt millor del que s'esperava els últims mesos pel que fa a ocupació turística a la Costa Brava Centre. El desconfinament i les ganes de platja i de celebració i que la festivitat coincideixi amb el primer cap de setmana de mobilitat no restringida a Catalunya ha augmentat exponencialment les reserves en les últimes hores. 

Sant Joan cau enguany en dimecres al calendari, fet pel qual a inicis d'any no es preveia massa ocupació. La situació actual ha variat la previsió i a més, venint del tancament dels últims mesos, les xifres donen esperances en la temporada als restauradors, amb un inici prou més positiu del que esperaven. En les últimes hores, amb la notícia que la regió de Barcelona tingui la possibilitat de desplaçar-se ja per tot el territori, s'ha disparat la demanda d'informació i la cerca de disponibilitat hotelera. 

El 75% d'hotels de la Costa Brava Centre estan operatius aquest pont, és a dir, només 1 de cada 4 establiments encara no ha reobert les portes. Els pocs que queden per tornar a la feina ho faran l'1 de juliol, quan s'obrin les fronteres i puguin rebre turisme internacional. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia