Sant Feliu està desplegant un pla de renovació d'equipaments esportius

Data: 15/05/2018

Sant Feliu de Guíxols està desplegant un pla de renovació de les instal·lacions esportives. Els darrers anys han fet un anàlisi de quin era l'estat dels diferents equipaments esportius de la ciutat i amb els resultats a la mà es van marcar unes prioritats a millorar que poc a poc s'han anat executant.

El canvi de la gespa del camp de futbol de Vilartagues o la nova pista annexa del pavelló de La Corxera serien algunes de les actuacions més importants, sense oblidar les tasques de manteniment i inversions menors que fan més pràctic i còmode el desenvolupament dels diferents esports a la ciutat.

De totes maneres el gran volum d'entrenaments i competicions que tenen les entitats esportives fa que els equipaments municipals necessitin una renovació constant. Amb aquesta voluntat l'equip de govern ha anat programant inversions que seguiran en els propers mesos.

A llarg termini des de l'Ajuntament de Sant Feliu es plantegen la construcció d'una nova sala polivament que servís, quan calgués, per agluticar algunes de les activitats que es porten a terme.

D'aquesta manera els equipaments esportius podrien exclusivament dedicar-se a la pràctica de les diferents disciplines sense que haguessin de concentrar activitats que van més enllà de l'esport.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia