Ceràmica i comerç units per les rajoles de Jaume Rulduà

INTERVENEN:  Francesc Piedra, president de la Federació del Comerç // Francesc Piedra, president de la Federació del Comerç actual // Enric Marquès, alcalde de la Bisbal d’Empordà

La ceràmica identifica La Bisbal i ara també els comerços de la capital de comarca. Des d'aquesta setmana més d'un centenar de botigues bisbalenques llueixen en un lloc visible un distintiu ceràmic com aquest. Antigament es feia per promocionar els oficis, i ara, amb un toc renovat, aquest projecte aconsegueix cohesionar el comerç i l'artesania.

El productor de les rajoles, que han estat creades especialment per a cada botiga, seguint el seu estil i la seva essència, és el ceramista Jaume Rulduà.

L'objectiu és fer més visible l'artesania a la mateixa vegada que es promociona el comerç establint una sinergia entre les botigues del poble i un dels valors afegits del municipi més potent pel que fa a la seva identitat: la marca Ceràmica de la Bisbal.

El projecte, que porta per nom "Enrajola't i promociona't" s'ha portat a terme en el marc de la subvenció per a actuacions de promoció i dinamització del comerç de proximitat de la Diputació de Girona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia