Verges millorarà la sala polivalent i la pista esportiva

Intervé: Ignasi Sabater, alcalde de Verges 

L'ajuntament de Verges treballa per renovar les instal·lacions del municipi en els propers mesos. Un dels punts principals on centrarà els seus esforços és la sala polivalent, un local que actualment funciona essencialment de magatzem o per acollir algunes conferències en pèssimes condicions d'equipament i sonoritat. El consistori ha rebut una subvenció de 50.000 euros de la Diputació de Girona que, juntament amb finançament municipal, servirà per millorar-ne la sonoritat, instal·lar-hi un escenari o adquirir un projector entre d'altres. La fita principal és que la sala polivalent substitueixi la Casa de Cultura com a local d'assaig de la processó de Verges. 

Mentre espera pacientment que el Consell Comarcal del Baix Empordà adjudiqui les obres de la nova deixalleria, que podrien començar el mes de juny i que han de permetre instaurar el sistema porta a porta, l'equip de govern treballa en posar al dia la pista poliesportiva

Un cop acabats el nou consultori mèdic i la pista poliesportiva, el consistori estudia fer una gran zona verda en aquesta zona per acabar amb el dèficit de parcs infantils que pateix el poble.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia