La Direcció General d'Energia, Mines i Seguretat Industrial es reuneix a Calonge

La Direcció General d'Energia, Mines i Seguretat Industrial es reuneix a Calonge
Calonge i Sant Antoni

Data: 18/10/2017

Calonge ha estat la seu d'una de les reunions periòdiques que la Direcció General d'Energia, Mines i Seguretat Industrial fa per diferents punts del territori català.

Aquesta és la segona trobada que fan els diversos responsables catalans de les quatre províncies per coordinar temes de seguretat industrial en concret amb tot allò relacionat amb productes, automòbils i la metrologia. Durant la reunió de coordinació han repassat les diferents novetats regulatòries que hi han en els diversos camps i totes les inquietuts que sorgeixen en aquest sentit. Tot i que s'han valorat diferents punts un dels més canviants i que més preocupa és el de les novetats en el sector de l'automòbil que fa que les normatives hagin d'estar en constant revisió.

En quant a productes el fet que tots hagin d'estar marcats per la legislació europera CE fa que tot hagi de passar unes mesures de seguretat molt estrictes que porta a un anàlisi molt acurat de tots els canvis que es vulguin realitzar i el mateix en el camp de la metrologia.

Una sessió de treball que serveix per posar en comú les darreres normatives del sector i les políques del govern en aquesta matèria. Calonge és la segona vegada que acull una reunió d'aquestes característiques. El Castell s'està consolidant com aquell espai polivalent on es porten a terme diferents actes de la vida social així com exposicions. 
  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia