Allarguen el servei de bus entre Sant Feliu de Guíxols i Girona fins a Salt

Intervenen: Carles Motas, Alcalde de Sant Feliu de Guíxols; David Seldoni, Director General de Transports de la Generalitat; Àlex Gilabert, gerent Teisa.

Tindrà tres freqüències diàries d'anada i tres de tornada que connectaran sense necessitat de fer transbord amb l'Hospital Santa Caterina


La línia d'autobús entre Sant Feliu de Guíxols i Girona allargarà el seu recorregut fins a l'Hospital Santa Caterina de Salt en tres freqüències d'anada i tres de tornada. Dilluns arranca l'ampliació d'un servei que donarà sortida a la demanda d'usuaris i usuàries de la ciutat ganxona, Santa Cristina d'Aro, Llagostera, Cassà de la Selva, Llambilles i Quart.

Representants dels diferents municipis connectats per la línia de transport públic, de la companyia concessionària Teisa i la Generalitat s'han fet la foto de família davant d'un dels autobusos que cobrirà un recorregut que era una demanda dels consistoris.
 

Connectivitat i medi ambient


Fins ara els usuaris i usuàries de la línia Sant Feliu de Guíxols- Girona havien de fer transbord a la capital provincial per anar a un dels seus hospitals de referència. Amb el nou servei es garanteix una connexió directa d'anada en la franja matinal 08:00, 11:00 i 18:00 i de tornada 11:00, 14:00, 20.00.

Des de la Generalitat han destacat no només els beneficis en matèria de connectivitat sinó sobretot en matèria ambiental. El Director General de Transports, David Seldoni, ha destacat que un servei eficient d'autobús permet fer front a l'emergència climàtica.
 

Cada cop més passatge


Des de Teisa han justificat també l'ampliació del servei per la bona acollida del mateix. La línia Sant Feliu de Guíxols-Girona transporta anualment mig milió de persones i no ha parat de créixer a un ritme anual de quasi el 5%.

L'autobús que ha servit per fer la foto de la presentació de la línia és un dels nous models que està implantant Teisa en les seves línies. Es tracta d'un autobús híbrid que permet reduir fins un 20% el consum de combustible.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia