El sector turístic fregarà el 50% d'ocupació durant el pont de la Puríssima

El sector turístic de la Costa Brava Centre encara el pont de la Puríssima a mig gas i amb una previsió d'ocupació modesta. Encetat el desembre moltes famílies aprofiten aquests dies festius per marxar a la muntanya i estrenar la neu. També són dies de moltes compres dels que se'n beneficia sobretot el turisme de ciutat.

Amb tot això en aquests moments a la Costa Brava només s'ofereixen el 40% dels llits. Molts hotels estan tancats per temporada i d'altres de vacances. Des del Gremi d'Hostaleria de la Costa Brava Centre han calculat que aquest pont s'ompliran un 50% de les places obertes, sobretot de públic català  i en menys percentatge, espanyol.

Tot i que el sector turístic és conscient que aquest pont a la zona de la Costa Brava Centre no acaba de funcionar sí que l'agenda dels municipis va carregada d'activitats, moltes ja amb flaire nadalenca per atraure visitants.

A Sant Feliu de Guíxols s'hi celebrarà aquests dies la Fira de Nadal amb molts tallers de postals decoració, parades amb productes nadalencs i espectales itinerants.

A Mont-ras obre portes la Mostra de Pessebres i Diorames, aquest any en la seva 15a edició dedicada al joc popular i tradicional.

A Begur el que s'hi organitza és una Fira de Playmobil amb diferents muntatges amb els clics com a protagonistes.

Activitats, moltes familiars, que poden ajudar a omplir alguna plaça hotelera però sobretot han de portar visitants als pobles i ciutats del Baix Empordà que poden aprofitar per fer ja algunes compres de Nadal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia