Platja d'Aro allarga 15 anys més la concessió de l'aparcament de la plaça d'Europa

L'empresa Saba. Aquesta invertirà 1,85 milions d'euros en reformes de millora. Les obres començaran aquest mes de març i es preveu que acabin abans de l'estiu.

Les reformes de millora de l'aparcament de la plaça d'Europa de Platja d'Aro estaran enllestides abans de l'estiu. Les actuacions s'inicien aquest mes de març i l'empresa SABA, concessionària de l'espai hi destinarà 1,85 milions d'euros. Es tracta d'un acord amb l'Ajuntament del municipi amb l'objectiu, diuen, de convertir la instal·lació en un aparcament de referència amb innovacions tecnològiques.

Hi haurà un miler de places de pagament, 700 en superfícies i 300 subterrànies. S'inclourà una àrea d'aparcament per una vintena de bicicletes a l'interior i 8 places per a la càrrega de vehicles elèctrics. Hi haurà accés i pagament amb matrícula, VIA T i plaques solars.

Entre les accions de remodelació general de l'espai, també hi ha la millora dels accessos i sortides, de la senyalització i il·luminació, la renovació de jardineres, la construcció d'un nou col·lector d'aigües pluvials i la pavimentació total de l'aparcament. Una reforma que s'emmarca en un projecte més ampli de millora de tot l'entorn de l'aparcament.

A canvi de totes aquestes millores s'incrementa fins a 15 anys més la concessió de l'aparcament. D'aquesta manera, amb aquest acord, la concessió arriba a l'any 2046. El document signat inclou els avantatges actuals per a residents i visitants ocasionals. Tot i això, s'incrementaran 21 cèntims per hora la tarifa d'estiu.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia