El 77% dels establiments de la Costa Brava Verd Hotels estaran oberts durant Setmana Santa

Baix Empordà

Data: 22/03/2021

A les portes de Setmana Santa i amb un ull posat a les vacances d'estiu, els establiments de la marca "Costa Brava Verd Hotels" es mostren optimistes a l'hora d'afrontar la nova temporada. De fet, la intenció d'obtenir un major nombre de reserves respecte a l'any passat, es tradueix a partir d'aquest cap de setmana amb l'obertura del 77% dels seus hotels.

Previsió optimista
El tret de sortida al programa de vacunació, acompanyat de l'estabilització en la corba de contagis i la baixada de tensió als centres hospitalaris, va propiciar que, el passat 15 de març, el Govern anunciés la flexibilització de les restriccions, tals com l'aixecament del confinament comarcal amb la bombolla de convivència o l'obertura dels comerços durant els caps de setmana. Mesures actualment en vigor, que han propiciat l'increment de reserves en els diversos allotjaments de la comarca.

"Costa Brava Hotels": 22 establiments oberts
Així doncs, la marca "Costa Brava Hotels" ha anunciat que 22 dels seus 31 establiments situats al litoral gironí restaran oberts durant la Setmana Santa. Enguany, el grup compta amb 3 noves incorporacions: l'Hotel Casamar de Llafranc, l'Hotel Mas del Sol de Vall-llobrega i l'Hotel Mas Ses Vinyes de Begur.

"Blau Verd Hotels": 12 dels 13 associats operatius
Mateixa situació a "Blau Verd Hotels", on 12 dels 13 associats obriran les portes aquest cap de setmana. La Garriga de Castelladral és la nova incorporació del grup d'allotjaments dels Pirineus de Girona i comarques d'interior, el qual també estarà operatiu per aquestes dates.

Rellevància del turista nacional
Seguint el patró del 2020, els hostalers preveuen una temporada amb especial rellevància del turista nacional. Tanmateix, confien recuperar el visitant internacional com podria ser el britànic. De fet, automàticament després que el primer ministre del Regne Unit, Boris Johnson, anunciés el pla de desescalada es van disparar les reserves dels britànics arreu del territori català.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia