L'Ajuntament autoritza l'enderroc de la marquesina abandonada del complex Politur

L'Ajuntament autoritza l'enderroc de la marquesina abandonada del complex Politur
L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha autoritzat l'enderroc de la marquesina del complex Politur. Es tracta d'una zona abandonada i degradada que ha anat passant per diferents propietaris sense que s'hi hagi desenvolupat cap projecte urbanístic. 
 
La marquesina ha format part del 'skyline' de Platja d'Aro des de principis dels seixanta. Estava formada per diverses làmines de formigó recolzades sobre pilars de formigó armat amb un triangle al mig de l'edifici. Inicialment va ser concebuda com un reclam publicitari per vendre pisos del complex Politur però al llarg dels anys ha tingut diversos usus des d'aparcament fins a un supermercat. 
 
En procés d'abandonament des que el consistori va obligar a tancar el supermercat per greus deficiències, l'edifici es va anar degradant encara més i ara és un niu de males herbes amb fàcil accés des del carrer. Per això l'Ajuntament porta anys reclamant als particulars que netegin el solar com és la seva obligació i ara sembla que la pressió ha fet efecte. 
 
En els propers mesos el solar quedarà net a l'espera de que algun inversor hi aposti per fer-hi un aparthotel. 
 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia