41 visites guiades a Castell-Platja d'Aro durant l'estiu

Els qui vulguin descobrir què hi ha més enllà de les platges i l’oci nocturn de Platja d’Aro, aquest estiu tenen fins a 41 plans disponibles! Del 3 de juliol i fins el 16 de setembre, l’àrea de turisme proposa un ventall de propostes lúdiques, culturals i fresques al municipi que incloen la descoberta del seu entorn natural, històric i patrimonial per mitjà de visites familiars, teatralitzades, naturalistes o amb un guia local que pugui mostrar els millors racons dels tres nuclis de la població. 

Enguany es manté la oferta de l’estiu passat, de la qual van gaudir unes 1.800 persones, amb propostes d’èxit consolidades com els Contes màgics al Parc dels Estanys, l’activitat familiar Anem a la granja? a Castell d’Aro o la jornada enològica DO Porcianus a Platja d’Aro o les incorporacions més recents com la visita guiada escultòrica al Parc dels Estanys de Platja d’Aro, la teatralitzada Una passejada de pel•lícula al Camí de ronda de s’Agaró o la visita familiar teatralitzada a Castell d ‘Aro amb la companyia La Minúscula, que s’estrena aquesta temporada. 

Totes aquestes activitats estan recollides en una guia que edita la Oficina de Turisme del municipi i de la qual se n’editen 10.000 exemplars en 4 idiomes que inclouen el programa complert de l’estiu. 

Totes les propostes turístiques i de dinamització de les activitats d’oci que ofereix l’ajuntament de Castell-Platja d’Aro van en consonància amb el segell de Turisme Familiar del municipi que concedeix l’Agència Catalana del Turisme i que actualment només llueixen 23 punts del país. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia