Acord entre els empresaris de Costa Brava Centre i el Consell Comarcal del Baix Empordà

El president del Consell Comarcal, Joan Manel Loureiro, i la presidenta de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Bàrbara Hallé, han firmat un conveni de col·laboració. A les portes de la temporada d'estiu, s'uneixen els esforços entre el sector públic i el privat per tal d'oferir una radiografia del visitant a la comarca.

El conveni, que s'ha formalitzat aquest dijous, gira entorn de dos grans eixos. Per una banda, l'adhesió dels aproximadament 400 empresaris de la zona a la Marca Empordà. Una iniciativa impulsada pels Consells Comarcals de l'Alt i el Baix Empordà, per tal de dinamitzar el territori.

Per altra banda, l'ens supramunicipal incentivarà l'Observatori Turístic, amb la incorporació de les dades proporcionades per l'àmbit privat. Així, s'obtindrà una radiografia dels turistes, amb l'accent posat a la comarca. A més, l'Observatori recopilarà nous ítems, com per exemple els salaris dels professionals del sector.

Amb la signatura del conveni, s'obre una nova etapa de col·laboracions entre el Consell Comarcal i el sector privat. L'objectiu, segons relaten, és buscar sinergies i realçar el territori.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia