Calonge i Sant Antoni ha començat la construcció d'una via verda al marge dret de la riera

Adequar aquest tram suposarà connectar el Parc d'Activitats Econòmiques de Calonge amb Torre Valentina, paral·lel al marge dret de la riera. Per on podran passar vianants i bicicletes que no siguin de carretera, sense utilitzar la zona de trànsit de vehicles motoritzats. Els treballs de la primera fase actual, inclouen la delimitació de l'espai, la neteja de la vegetació que l'envaeix i adequar el camí. Però, val a dir que hi ha una altra fase prevista.

Ja es troben en marxa els treballs per estabilitzar el paviment de la via ciclista municipal de Calonge. Aquests treballs permetran que aquest tram pugui ser qualificat de Via Verda, per tal de donar ús a vianants i ciclistes i connectar Calonge i Sant Antoni amb les altres poblacions amb Vies Verdes. Els treballs de la primera fase actual, inclouen la delimitació de l'espai, la neteja de la vegetació que l'envaeix i adequar el camí. Però, val a dir que hi ha una altra fase prevista.

El condicionament del camí, que tindrà aproximadament tres metres d'amplada, s'anirà complementant amb la creació de zones d'estada amb bancs i papereres. Un seguit de treballs que es van definir a partir dels resultats dels pressupostos participatius.

El regidor de Mobilitat aprofita per fer pública la diferència entre una Via Verda de passeig i el camí de carretera del que ha de fer ús un ciclista esportiu.

Des de les regidories de Turisme i Mobilitat, conjuntament amb l'Àrea d'Esports i Salut del consistori de Calonge i Sant Antoni, treballen amb un objectiu comú: Incentivar les rutes a peu per un turisme i un poble més esportiu arreu del seu entorn natural.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia