Platja d'Aro tanca l'aparcament d'autocaravanes fins a finals d'estiu

Com cada any, a partir del 15 de març i fins a finals d'estiu l'ajuntament reservarà l'aparcament d'autocarvanes perquè hi estacionin els vehicles convencionals coincidint amb la temporada alta. En referència als usuaris de les autocaravanes, des del consistori apunten que per Setmana Santa els càmpings del municipi ja estaran oberts, i que per tant allà hi podran trobar els serveis que necessitin. 

A manca d'un aparcament d'autocaravanes gratuït alternatiu on situar-se, molts dels caravanistes amb els seus vehicles resten als carrers propers en aquest emplaçament. Al preguntar-los per aquesta qüestió, tants caps tants barrets. Molts dels caravanistes s'han mostrat comprensius amb aquesta mesura entenent que Platja d'Aro és un municipi eminentment turístic i que per tant, necessita moltes places d'aparcament quan comença la temporada. Afirmen que mentre se'ls permeti estar al carrer es senten benvinguts per un municipi que és conscient que entre compres i àpats en restaurants generen un impacte econòmic significatiu durant la seva estada. 

D'altres en canvi, defensen que el de les caravanes és un model turístic que està en auge i que per tant, com passa amb altres poblacions veïnes, hi ha d'haver un espai disponible tot l'any per aquest tipus de vehicles. 

Una decisió que comparteixen en part des de l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro, que cansats de la mala imatge que presenta aquesta zona amb desenes de vehicles aparcats al carrer i convertint la via pública en un punt d'acampada, fa anys que rumia la possibilitat de crear un emplaçament específic per aquest tipus de visitant i així, de retruc, regularitzar l'activitat. Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia