4a jornada empresarial a Platja d'Aro per donar eines als comerciants

Intervé: Maurici Jiménez, regidor de promoció econòmica 

Per formar els empresaris i oferir-los eines actualitzades per encarar els reptes de futur, l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha impulsat la quarta Jornada Empresarial. Un espai de trobada que serveix als propietaris, explotadors i responsables d'establiments comercials per compartir inquietuds, obrir un espai de diàleg entre la part pública i la privada i formar-se. 

La jornada d'aquest dimarts ha comprès tres conferències per fer una mirada des de dins en qüestions com la promoció comercial singular en zones turístiques, la simbiosi entre el turisme i el comerç per crear experiències a la destinació o el paper de l'empresari davant dels reptes de l'era disruptiva. 

En un món canviant on les compres per internet han vençut els grans centres comercials, Platja d'Aro aposta per reivindicar-se com una destinació de compres diferencial amb valor afegit. 

Formar els empresaris com els fa a la jornada empresarial és un dels compromisos adquirits a l'eix de competitivitat del pla comercial del municipi aprovat ara fa un mes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia