La 22a Botiga al Carrer de Platja d'Aro es salda amb èxit de vendes

Ofertes del 40, 50, i fins i tot del 60%. Aquestes han estat les promocions que han protagonitzat els petits comerços de Platja d'Aro, aquest cap de setmana, amb motiu de la Botiga al Carrer. L'esdeveniment ha propiciat uns carrers plens de clientela i una venda d'estoc a preus competitius.

Durant els dos dies que ha transcorregut la jornada, el dissabte ha estat el més popular. El bon temps ha esdevingut un factor primordial, després dels últims episodis de pluges i nuvolositat registrats.

Així doncs, l'estampa de botigues plenes d'aquest cap de setmana trenca amb la tendència a la baixa de l'últim any, a causa del coronavirus. Si bé és cert que el sector de l'hostaleria es va recuperant, els petits comerços encara no poden fer-se amb l'afirmació.

La Botiga al Carrer ha celebrat la 22a edició amb èxit de vendes, sobretot pels clients de Girona, Barcelona i, entre els internacionals, especial menció del turista francès. Amb les bones sensacions aconseguides, l'Associació d'Empresaris de Castell Platja d'Aro i s'Agaró encara els pròxims mesos amb un calendari carregat de noves propostes comercials.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia