El Màgic Park va a terra

Ha començat finalment l'enderroc del mític parc d'atraccions Màgic Park de Platja d'Aro que va estar obert 43 anys. L'11 de setembre del 2017 tancava portes i avui s'està convertint en runa. La setmana passada es van desmuntar elements de fibrociment amb amiant cancerigen, una tasca que va enderrerir l'inici de l'enderroc.

La setmana que ve l'enderroc s'accelerarà tirant a terra les façanes de l'extrem nord on hi havia la discoteca i la part dels habitatges del sud. 

Aquestes tasques han d'acabar abans de Setmana Santa per donar pas a un solar lliure de 4 mil metres quadrats on s'hi aixecarà un hotel amb locals comercials als baixos. 

L'Ajuntament de Platja d'Aro volia restaurar la nòria del parc d'atraccions però finalment se n'ha descartat el trasllat pels costos de muntatge, homologació i manteniment. Segons declaracions de l'alcalde al Punt Avui el govern estudiarà el projecte que ha presentat un privat per instal·lar una nòria nova al municipi.

Aquest enderroc serà, doncs, l'última fase de l'adéu al Màgic Park una altra icona del boom turístic de Platja d'Aro que se suma al comiat de les discoteques Maddox, Pacha o Paladium, al restaurant Montbar i als Magatzems Vall entre d'altres. Amb més de 43 anys d'història el Magic Park havia passat d'avis a fills i a néts que van decidir tancar l'etapa. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia