S’asfaltaran 14 carrers de Calonge i Sant Antoni

INTERVÉ: Salvador Miquel, regidor de participació ciutadana

Els Pressupostos Participatius de Calonge i Sant Antoni d'aquest 2020 aniran destinats a l'asfaltatge de carrers. Així ho ha decidit la ciutadania del municipi, ja que ha estat el projecte més votat dels presentats durant el 2019. La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha aprovat el projecte que s'executarà en els mesos que queden d'aquest 2020. Per tant es destinaran els 100.000 euros previstos per asfaltar els trams de la via pública que actualment es troben més deteriorats.
 Alguns dels carrers on s'aplicarà aquesta tasca són el carrer de la Selva, el carrer Olot o el d'Antoni Gaudí entre d'altres. Un total de 1.800 metres quadrats, que corresponen a 14 carrers del nucli urbà i d'urbanitzacions de Calonge i Sant Antoni.

En els Pressupostos Participatius d'aquest any es van presentar 257 propostes, de les quals després de ser examinades per l'ajuntament per aprovar la seva viabilitat se'n van escollir 21. D'aquestes 21 propostes que es van sotmetre a votació, la guanyadora va obtenir un 18,62% del total. Alguns dels projectes que han quedat descartats han estat la implementació d'una xarxa de carril bici amb un 12,59% i la millora i ampliació dels parcs infantils, que no ha arribat al 10%.

Enguany, s'estan validant les propostes presentades en la darrera convocatòria que serà la cinquena. Els projectes pels Pressupostos Participatius del 2021, es van poder fer arribar fins al 16 d'agost i a la proposta guanyadora també s'invertiran 100.000 euros.
 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia