Sant Feliu cobrirà part de la riera de Sant Amanç i del Monestir

INTERVÉ: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu

Sant Feliu de Guíxols abordarà el cobriment de part de la riera del Monestir i Sant Amanç. Fa un parell d'anys que l'Ajuntament va encarregar aquest projecte que ara es porta a votació. Es tracta del cobriment en diferents trams de part de la riera del Monestir passant per la zona Gaziel que és on s'uneix amb la riera de Sant Amanç. En total 438 metres de cobriment que permetran acabar amb els problemes d'inundabilitat en tota aquesta zona. 

Les obres que es preveuen executar a partir del 2020 suposaran revestir amb calaixos més o menys amples segons l'orografia del terreny del tram més urbà de les rieres, acabant així amb les inundacions en moments de pluja intensa però també amb els problemes derivats de tenir aigua estancada com poden ser les plagues de mosquits. La seva execució s'ha previst en quatre fases independents que s'allargaran un any en total.

Una vegada acabat el cobriment ja es t'he previst tirar endavant la urbanització del carrer exclusiu per a vianants que en sorgirà. De moment es dona llum verda aquest projecte i es deixa per més endavant el cobriment de la riera de Sant Pol, a l'espera d'introduir unes modifcacions que s'han acordat amb l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i que suposarien acabar també amb les inundacions que sovint es pateixen a la zona de S'Agaró, a l'entorn de l'avinguda de Platja d'Aro.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia