Comencen les cues a la carretera per arribar a la Costa Brava

Comencen les cues a la carretera per arribar a la Costa Brava
Baix Empordà

Data: 27/07/2018

Aquesta tarda de divendres arriben les primeres cues per accedir als diferents municipis de la Costa Brava, en el que ha de ser el primer cap de setmana fort de l'estiu a la zona. 

La Costa Brava és coneguda principalment per les seves boniques platges i cales, a més de per l'elevada afluència de turistes durant l'estiu, un període de temps en el que la població dels municipis que en formen part, creix intensament.

És per aquest motiu que un cop donat el tret de sortida al que es considera la temporada alta de la zona es preveu una elevada mobilitat de vehicles, especialment: els divendres, per poder accedir als municipis; els dissabtes, en general, direcció a les diferents platges i cales de la costa; i els diumenges, de tornada a l'àrea metropolitana de Barcelona. 

Tot i ser aquests els moments més intensos de mobilitzacions, és molt probable que n'apareguin d'altres al llarg de la setmana i en diferents zones de la Costa Brava degut al gran increment de persones i de vehicles a les carreteres. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia