Tribuna de la Fundació Jordi Comas amb el col·loqui de l'arquitecte Carles Llop

INTERVENEN: Lluís Poch, director de la Fundació Jordi Comas / Carles Llop, arquitecte / Marc Riera, president del Col·legi d'Arquitectes a Girona

El S'Agaró Hotel ha acollit aquest divendres al vespre una nova Tribuna de la Fundació Jordi Comas amb l'esperit sempre present de crear un espai de reflexió i debat al voltant de temes d'actualitat relacionables amb el sector turístic. 

Aquesta vegada el sopar ha estat acompanyat del col.loqui de Carles Llop, doctor arquitecte i urbanista, que sota el títol  "Els litorals, territoris sensibles. De l'alerta roja de l'explotació dels valors a la gestió equilibrada dels recursos. Territori Costa Brava" ha parlat del seu treball a l'estranger, amb el cas concret d'un projecte a Saint-Nazarre-Pornichet, França, com un model més que potser es podria tenir en compte a casa nostra. Sobretot ara, en un moment de ple debat urbanístic a la Costa Brava i amb la moratòria vigent.  

Per primera vegada, la Fundació Jordi Comas i Matamala ha coorganitzat la tribuna, en aquesta ocasió amb la delegació gironina del Col.legi d'Arquitectes de Catalunya, que s'hi ha volgut sumar degut a la vigència de les temàtiques plantejades.

El sopar-col.loqui ha comptat amb la presència d'una vuitantena d'assistents, bona part dels quals eren arquitectes o responsables polítics i tècnics de les àrees d'urbamisme dels ajuntaments de la zona. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia