El ple de La Bisbal aprova l'enèsima passa per fer possible l'estació d'autobusos

INTERVENEN: Enric Marquès, alcalde de La Bisbal d'Empordà / Xavier Dilmé, portaveu de Tots x La Bisbal

Enèsim capítol per tirar endavant l'estació d'autobusos de La Bisbal d'Empordà. El ple de juliol va aprovar per unanimitat un nou document per cedir els terrenys on anirà l'estació a la Generalitat després de disputes dins aquesta institució. 

El conveni ja estava signat i els terrenys cedits però va sorgir una disputa sobre qui tenia el dret de la finca entre la mateixa administracio de la Generalitat, el departament de Patrimoni, Economia i Finances i el de Transports. Finalment el dret patrimonial l'ha guanyat Economia

Des de l'oposició, Xavier Dilmé, de Tots x La Bisbal, es va queixar dels quatre anys de retards acumulats. Va considerar que els bisbalencs han estat víctimes d'un enfrontament de poder entre els dos partits que es reparteixen els departaments, ERC i JxCAT, i va acusar el govern local d'haver estat tou per permetre que La Bisbal sigui l'única capital de comarca sense estació.
 
L'estació preveu una infraestructura amb capacitat per a quatre autobusos, espais d'espera protegits i lavabos. També els requisits d’operativitat propis de l’estació i garanteix les dotacions necessàries per a la maniobra, l’estacionament i l’accessibilitat dels vehicles. 

L'equipament se situarà a la carretera de Cruïlles (GI-664), entre l’avinguda Josep Tarradellas i el carrer de l’Aigüeta, dos dels principals eixos viaris del municipi. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia