Ullà aprova un pressupost d’1'25 milions d'euros

Ullà aprova un pressupost d’1'25 milions d'euros
Ullà

Data: 11/02/2020

L'Ajuntament d'Ullà ha aprovat el pressupost municipal per aquest any, que puja a 1.255.300 euros. La partida d’inversions reals és de 258.000 euros, els quals van destinats tots ells, a excepció de 8.000 euros, a acabar el Pla de Barris del nucli històric. El pressupost, que es va aprovar amb el vot afirmatiu del govern i el negatiu de l’oposició, és una mica inferior al de l’any passat, que pujava a 1.330.000 euros. «És un pressupost continuista amb l'objectiu bàsic d’acabar la reforma del nucli antic», ha recordat l'alcalde, Josep López.

Tot i això, l’alcalde ha manifestat que la partida de personal baixa de quasi 60.000 euros, mentre que la partida de despeses de béns corrents i serveis, tot i baixar, algunes partides, que es consideren primordials, pugen, com són els casos de la conservació de camins, de la recollida de residus o de Cultura i festetjos. D’altra banda, baixa la partida d’estudis i treballs tècnics a la meitat (de 60.000 a 30.000 euros).

Al mateix temps, el govern local ha decidit el no increment ni modificació de les ordenances fiscals municipals per aquest Exercici. Des del govern, s’exposa que la situació econòmica municipal és “prou bona”, per la qual cosa es decideix “no apujar els impostos”. La congelació de les ordenances fiscals segueix el que ja s’ha fet durant tot el mandat anterior, també comandat per un govern socialista.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia