Platja d'Aro a punt per aixecar l'Avinguda s'Agaró per renovar el clavagueram

Les obres han de durar fins l'estiu vinent i es faran per fases, en paral·lel es repensarà la vialitat d'aquesta artèria del nucli


Platja d'Aro encara una tardor d'obres amb el clavagueram com a element més destacat. I és que l'avinguda s'Agaró patirà aixecaments per fases que fins al juny condicionaran la mobilitat en aquesta artèria principal del nucli. I la raó és la darrera de les fases de la renovació del clavagueram que va començar el 2016.

Després de renovar completament els subministraments de les avingudes Fleming, Castell d'Aro i Cavall Bernat ara ha arribat el torn de l'Avinguda S'Agaró. S'afectaran un total de 550 metres abordats en quatre fases. La primera arrenca aquest octubre i va des del giratori del Dr Trueta fins al carrer Nostra Senyora de Fenals. 

Des del Govern municipal es confia en què l'obra estigui acabada a l'estiu vinent. Rovira assegura que tot i que són unes obres poc lluïdes comportaran una millora substancial a Platja d'Aro, com de fet, ja ha passat amb els anteriors carrers on s'ha actuat. 

Repensar la circulació

L'aixecament de l'Avinguda s'Agaró i afectacions al trànsit que comportaran serviran també per repensar aquesta artèria del nucli. Després de les proves dels dos anteriors estius on s'ha peatonalitzat el vial, es vol fer un pas més enllà i estudiar com ha de ser en un futur aquesta via. 

Per això es farà un estudi de mercadotècnia i unes taules de treball d'on han de sortir les bases per un concurs d'idees per repensar l'avinguda i fer-la més amable al vianant. 

De moment les dues experiències de peatonalització han sortit bé i les dades que té l'Ajuntament, tant del 2020 com del 2021 reforcen la idea que cal avançar cap aquest model. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia