Costa Brava Yacht Ports es promou un any més davant la indústria de les grans eslores

Costa Brava Yacht Ports es promou un any més davant la indústria de les grans eslores
Baix Empordà

Data: 02/05/2019

Costa Brava Yacht Ports es promou per segon any consecutiu entre el sector de les grans eslores al saló MYBA Charter Show 2019. L’objectiu d’aquesta acció és mostrar a la indústria dels iots la situació geogràfica de la Costa Brava, el seu atractiu turístic, els serveis de qualitat oferts pel territori i quatre instal·lacions portuàries preparades per acollir els grans iots que visiten a l’estiu la costa gironina. Aquesta fira és un dels aparadors més rellevants d’Europa destinat únicament a professionals, capitans de iots i brokers del sector, que se celebra del 30 d’abril al 3 de maig a les instal·lacions d'OneOcean Port Vell de Barcelona.
 
El president de Ports de la Generalitat, Isidre Gavín, acompanyat del gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, i del director general d’OneOcean Port Vell, Ignacio Erroz, ha visitat aquest dijous la fira MYBA per conèixer de prop el sector de les grans eslores, les novetats i les expectatives de futur d’aquesta indústria, que a més de la costa de Barcelona s’està posicionant any rere any a la Costa Brava.
 
Isidre Gavín ha valorat molt positivament la visita a la fira i ha dit que “representants del sector ens han anunciat avui que dos dels iots que ara estan amarrats al Port Vell, visitaran la Costa Brava després de la fira”. Gavín ha afegit que “el sector de grans eslores aporta un nou turisme nàutic que potencia la dinamització socioeconòmica a la costa catalana”.
 

50 amarradors a la costa gironina
 

La Costa Brava té una destinació, un producte darrere i unes infraestructures de qualitat en concordança amb la demanda de la indústria de iots i superiots, principalment en època estival. Els punts forts d’aquesta destinació són la bona localització geogràfica dins l’arc Mediterrani a l’epicentre d’un triangle d’èxit format per Barcelona, la Costa Blava francesa i les Illes Balears. A més de l’atractiva oferta turística de platges i cales, una gastronomia de primer ordre i un ampli ventall d’activitats culturals, esportives i d’oci per a tota classe de turistes.
 
Actualment, el litoral gironí disposa d’una cinquantena d’amarradors d’entre 24 i 150 metres d’eslora distribuïts entre els ports de Roses, l’Estartit, Palamós i Sant Feliu de Guíxols per donar cabuda a vaixells de gran eslora. Aquests quatre ports treballen amb les seves destinacions turístiques per donar a conèixer la Costa Brava com a complement en la ruta cap a les Illes Balears.
 

Costa Brava Yacht Ports
 
En el marc de la fira MYBA, els representants de Costa Brava Yacht Ports han realitzat una acció promocional per posicionar la marca a la indústria de grans eslores. S’han ofert als assistents esmorzars amb productes típics de la demarcació gironina, com un dels atractius gastronòmics d’aquesta destinació, amb gran èxit de participació.
 
Costa Brava Yacht Ports promou l’activitat de grans eslores als principals fòrums del sector. Formen part d’aquesta marca els ports de Roses, l’Estartit, Palamós i Sant Feliu de Guíxols i les seves destinacions turístiques, amb l’objectiu d’oferir instal·lacions portuàries, serveis de qualitat i paquets turístics dissenyats per als gustos més exigents. Aquest projecte està format per l’empresa pública Ports de la Generalitat, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, l’Ajuntament de Palamós, l’Ajuntament de Roses, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. Tanmateix, hi col·laboren entitats d’àmbit privat com ara, el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, Port Roses i el Club Nàutic Estartit, que disposen d’instal·lacions preparades per a aquesta tipologia de vaixells.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia