El TSJC dóna 15 mesos per licitar el nou contracte de transport públic urbà

Els ajuntaments de PalamósCalonge i Sant Antoni tenen un marge de 15 mesos per licitar, adjudicar i posar en funcionament el nou contracte de transport públic urbà. La mancomunitat de municipis va demanar al jutge una demora de temps per aplicar la sentència que els obliga a aturar el servei actual per poder preparar el plec de clàusules tècniques per un nou contracte que es decidirà en un concurs públic. El jutge ha acceptat l'incident d'execució presentat i d'aquesta manera es garanteix el servei de transport públic urbà mentre segueixen els tràmits administratius del nou contracte.

L'any 2014 el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya anul·lava el conveni de transport urbà actual i que atorgava el servei a Sarfa. Va ser l'anterior empresa concessinària, Crurisa, la que va demandar els ajuntaments per infraccions en les normatives. El jutge va donar la raó al demandant i quedava anul·lat el servei.

Entre les novetats que s'incorporaran al nou servei hi ha la inclusió de Vall-llobrega en el recorregut. No saben encara quina serà la línia que hi arribarà però volen unir Vall-llobrega al circuit d'autobusos urbans. El contracte serà per 7 anys i costarà uns 300 mil euros.

La mancomunitat ja ha publicat al butlletí de la Unió Europea la intenció de treure a licitació aquest nou contracte de transport públic. En 15 mesos ja estarà vigent el nou servei.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia