Audioguies pels visitants del Museo de la Pesca

Palamós

Data: 26/09/2020

INTERVÉ: Glòria Ñaco, Tècnica d’educacció i acció cultural del Museu de la Pesca 

Des d'aquest divendres, el Museu de la Pesca ha posat a disposició dels visitants les noves audioguies per seguir les explicacions sobre la subhasta del peix de la llotja de Palamós. És la primera vegada que dins el territori català s'adopta aquesta tecnologia per descobrir el patrimoni marítim i pesquer. Això permet que els usuaris puguin gaudir d'aquest servei en diferents llengües i de forma més segura i autònoma.

A través d'una aplicació al mòbil s'escaneja un codi QR imprès en una targeta biodegradable i el visitant ja pot gaudir de l'audioguia amb quatre idiomes diferents: català, castellà, anglès i francès.
Aquest nou recurs s'ofereix gratuïtament a tot el públic que segueixi les visites guiades que organitza el Museu palamosí a la llotja i a la subhasta de peix. Pel que fa al cost de la visita és d'1,5 € amb una durada de 30 minuts. Les visites guiades tindran lloc tots els divendres no festius de 16:30 h a 17 h de la tarda.

El projecte ha estat finançat pel Grup d'Acció Local Pesquer de la Costa Brava (GALP) amb un import total de 14.500 €. El GALP compta amb el suport i la participació del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat; així com del Fons Europeu Marítim i de la Pesca.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia