Una cata a cegues enceta la Festa del Vi Nou de Calonge i Sant Antoni

El municipi de Calonge i Sant Antoni està de festa major i és que pels vols de Sant Martí cada any se celebra la Festa del Vi Nou. Aquest dijous s'ha encetat el programa d'activitats amb una cata de vins a cegues al Collet. Una quarantena de persones han participat en aquesta activitat que cada any té molt d'èxit i que precisament per les ganes que té la gent de repetir-la es transforma cada any amb una proposta nova.

Amb l'antifaç posat i disposats a seguir el joc que se'ls proposava els assistents van poder degustar 6 vins empordanesos, 3 d'ells del municipi. Blancs, rosats i negres, de pagès i de la Denominació d'Origen Empordà. Amb preus i qualitats molt diferents els vins que es proposaven van sorprendre als catadors que a cegues tenien més sensibles els sentits del gust i l'olfacte. Per comp`letra al joc es demanava als assistents que endevinessin el preu de cada vi. Qui més ho va encertar es va emportar un lot de vins.

La Festa del Vi Nou segueix durant tot aquest cap de setmana. Aquest diumenge es presentarà un audiovisual que mostra mes a mes el procés del vi.

Serà el sommelier Josep Roca el padrí de la festa del vi nou d'aquest any. La festa evoluciona i canvia de format amb la mateixa essència, donar a conèixer la cultura vitivinícola del municipi de Calonge i Sant Antoni.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia