Visita d'obres a l'escullera del Port d'Aro

INTERVÉ: Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro // Vicenç Arqués, president del CN Port d'Aro

La remodelació del Port d'Aro està tirant endavant les seves obres que es preveuen acabar al juny del proper estiu 2021. Les obres de renovació s'estan portant a terme per fases i actuant íntegrament en cada una de les àrees del Port. Així, s'espera que l'activitat marítima del port sigui l'habitual i conviurà amb el procés d'obres.

Aquest divendres 26 de juny, una comitiva de l'ajuntament de Castell-Platja d'Aro, formada per l'alcalde, Maurici Jiménez, la regidora de turisme, Jenny Xufré, i la regidora d'Acció Territorial i Urbanisme, Montse Rovira, han visitat les obres per conèixer els seus avenços i l'estat de la situació.

Vicenç Arqués, president del Club Nàutic Port d'Aro, ha volgut destacar "l'esforç de tots els usuaris amarristes per continuar endavant amb aquest projecte i el fet d'haver superat les adversitats gràcies al compromís de totes les persones implicades", també ha volgut recordar la voluntat de la Junta per a obrir el Club a tot el municipi perquè tothom pugui gaudir "d'un espai privilegiat".

Segons ha destacat Oriol Garcia, encarregat de la direcció d'obra, el nou Port comptarà amb una infraestructura més moderna i sostenible, a més d'integrar les últimes tecnologies del sector nàutic. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia