Més de 4.700 persones visiten Palamós en dos creuers

Més de 4.600 persones han passat en dos dies pel port de Palamós a bord dels creuers Seven Seas Voyager i Marella Dreams. La temporada de creuers palamosina segueix en dansa amb dues escales seguides.

Aquest diumenge va desembarcar per primera i única vegada aquesta temporada el Seven Seas Voyager. Un vaixell amb bandera de Bahames provinent de Cannes i que va fer via cap a Barcelona. Amb una eslora de 206 metres i un calat de poc més de set portava una tripulació de 430 persones i un passatge de 520.

Es tracta d'un vaixell de gran luxe amb sis tipus de suits amb balcó, casino, teatre i diversos establiments de bar i restauració.

Un habitual d'aquesta temporada a Palamós ha estat el creuer que ha visitat la ciutat aquest dilluns. El Marella Dream que ha fet la sisena escala de les 11 que té previstes aquesta temporada.

Amb un passatge de 1.739 persones i una tripulació de 611 porta bandera de Malta i ha arribat d'Ajaccio, Còrsega; i ha fet via cap a Maó a les sis de la tarda. Té una eslora de 210 metres i quasibé set de calat.

Es tracta d'un creuer amb més de 700 cabines, bars i restaurants i 9 piscines. Té spa, gimnàs i altres espais d'oci.

La temporada de creuers ja ha superat el seu equador. Encara queden 16 escales que acab aran el dilluns 28 d'octubre amb la 12ena escala del Marella Dreams. Aquest agost encara han d'arribar el Seeaburn Encore el dimarts 27 i el Deadrem el dilluns 29.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia