Jimmy Boyd elabora un perfum per l'Hotel San Jorge

El reputat perfumista Jimmy Boyd ha creat una fragància pròpia per les estances de l'Hotel San Jorge. El perfum és una barreja d'elegància, frescor, aire i mar. Els elements han estat peticions expresses dels representants de l'hotel, que van demanar al perfumista una creació que transmetés el que se sent a l'estar a la Costa Brava. 

La intenció de l'establiment és oferir als seus clients una experiència que inclogui tots els sentits durant l'estada a l'hotel. Amb el perfum, el San Jorge completa les magnífiques vistes de la platja de Cap Roig i l'oferta gastronòmica del seu restaurant. El perfum està ideat per ambientar les zones comunes i les habitacions. D'aquesta manera, l'hoste recorda experiències passades al mateix hotel a través de l'olfacte. 

L'encarregat de la creació, Jimmy Boyd, va ser el Director de Producció dels perfums Rochas a Barcelona. Anys més tard, Boyd es va independitzar per treballar pel seu compte, a més de col·laborar amb diverses multinacionals a l'hora d'elaborar noves línies de fragàncies. 

Boyd ha creat un altre perfum pel Gran Hotel Havana de Barcelona, que forma part del mateix conglomerat que l'Hotel San Jorge, el grup Escampa. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia