A punt d'obrir-se el "nou" carrer Ample de La Bisbal

INTERVÉ: Enric Marquès, alcalde de La Bisbal d'Empordà

Últims detalls i acabats perquè el nou carrer Ample de La Bisbal d'Empordà mostri la seva imatge completament reformada. Després del final d'obra provisional entregat el passsat 13 de febrer, el divendres 13 de març es farà la recepció definitiva de l'obra i, a partir de llavors, ja es podrà tornar a obrir la via al trànsit autoritzat. 

D'entre les poques actuacions que hi falten, destaca la instal·lació de la càmera lectora de matrícules que permetrà distingir quins vehicles poden circular-hi i quins han de ser sancionats. És per això que el dimecres que ve al vespre, pocs dies abans de l'obertura del carrer, l'Ajuntament farà una reunió informativa tant a veïns com a comerciants perquè n'entenguin el funcionament i tinguin marge per notificar els vehicles necessaris.

A nivell de regulació també caldrà alguna modificació puntual de l'ordenança de via pública pel que fa a les terrasses dels bars del carrer Ample. El consistori està acabant de negociar amb els operadors la ubicació exacta d'aquestes terrasses. Alguns d'ells hauran de situar-les al costat de carrer oposat al seu negoci perquè totes quedaran a la mateixa banda. 

L'obra ha tingut un cost final de 1.100.000 euros. El Pla de Barris bonficava el 50% de totes les factures notificades abans del passat 31 de desembre. Llavors s'havia pagat 1 milió d'euros, la meitat del qual estaven subvencionats, i en el que va d'any 2020 l'Ajuntament n'ha assumit 100.000 més

El projecte de renovació integral del carrer Ample s'ha fet amb la intenció d'humanitzar l'espai i afavorir el pas dels vianants.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia