252 candidats per a 104 llocs de feina que ofereixen 32 empreses de Calonge i Sant Antoni

INTERVENEN: Arturo Prades, regidor de promoció econòmica // Xavier Dilmé, conseller de promoció econòmica i turisme // Restaurant Kubansky

Els empresaris i empresàries de la Costa Brava preveuen que aquest estiu sigui molt millor que l'anterior, i ara és moment de buscar els treballadors i treballadores que els ajudaran a afrontar la campanya. Una fórmula ràpida i efectiva per trobar a les persones ideals per cobrir els llocs de treball, és la que s'està portant a terme per tercera vegada a Calonge i Sant Antoni. L'Speed Dating, o el que vindria a ser un seguit entrevistes curtes de menys de cinc minuts amb els candidats o candidates.

Enguany, a conseqüència de la pandèmia, ha tingut més èxit que mai. Els aspirants a un lloc de treball faran fins a un total de 984 entrevistes de les quals, la majoria, estan vinculades al sector turístic. Hi estan participant un total de 252 candidats, que opten a prop de 110 llocs de feina que ofereixen 32 empreses del municipi. Aquestes empreses busquen promocionar la contractació local.

La tercera edició de l'Speed Dating està organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la Cambra de Comerç de Palamós i el Consell Comarcal del Baix Empordà. S'està portant a terme en tres jornades, durant el 12, 13 i 14 de maig, al Palau Firal de Sant Antoni.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia