Obert el carrer Horta d'en Fina de Palafrugell després de quatre mesos d'obres

Palafrugell

Data: 07/08/2019

INTERVÉ: Lluís Ros, regidor d'Obra Pública de Palafrugell

Aquest és el moment en què s'enretiraven els 'new jerseys' que barraven el pas al carrer Horta d'en Fina de Palafrugell després de poc més de quatre mesos d'obres. I aquest és el moment en què el primer cotxe hi accedia passades unes feines que han condicionat la mobilitat al poble. 

L'Horta d'en Fina és una via molt utilitzada pels vehicles que des del quadrant sud-oest de la vila volen dirigir-se cap al centre,  cap a la zona dels instituts, el CAP i les instal·lacions esportives, però també les platges. Els canvis, en tot cas, han estat pensats sobretot pels vianants. S'han reduït places de pàrquing per poder fer voreres amples, segures i accessibles i s'ha plantat arbrat per fer el carrer més amable. 

Sota la superfície s'ha fet la separació del clavegueram i s'ha fet la instal·lació pertinent per poder soterrar la llum a l'espera que les companyies elèctriques enterrin els cables encara visibles. 

Aprofitant els treballs realitzats s'ha canviat el sentit d'un tram del carrer del Vilar, que ara només serà de pujada, per tal de que en el seu encreuament amb l'Horta d'en Fina el trànsit es pacifiqui i ja no hi hagi vehicles procedents de fins a tres sentits diferents confluint en un sol punt. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia