Helena Jornet Finques, millor immobiliària de l'Estat

Helena Jornet Finques ha estat guardonada amb tres de les distincions que atorguen els European Property Awars, els premis més prestigiosos del sector immobiliari, que reconeixen anualment la tasca d'arquitectes, constructors, interioristes i immobiliàries de tot el continent europeu. 

Van rebre el premi a millor immobiliària de l'Estat, per la nova oficina de Sant Antoni, valorant la ubicació, els espais i l'interiorisme de l'oficina, així com els serveis que s'hi ofereixen, i la seva cartera de propietats.

El segon premi ha estat el de cinc estrelles a millor immobiliària en màrqueting. Reconeix les tasques de comunicació i patrocini que la immobiliària està duent a terme, i la forma de tractar i publicitar les seves propietats.

Per últim, també se'ls ha premiat pel nou web www.helenajornet.com amb la màxima distinció dins d'aquesta categoria. Amb la sorpresa que ha estat també nominada com a una de les tres millors webs d'agència immobiliària de tot el continent europeu. Han valorat el disseny, la usabilitat, l'accessibilitat, la fluïdesa i els continguts del web.

La gala es va celebrar de manera virtual, conseqüència de les restriccions marcades per frenar una pandèmia, que ha colpejat amb força el sector de venda i lloguer d'habitatges. Ara caldrà esperar al divendres 5 de febrer per veure si s'enduen el quart premi, aquest a nivell mundial.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia