Neix l'Associació de Taxistes de Palamós, Calonge i Sant Antoni

A les portes de la temporada d'estiu i amb l'esperança de rebre un major nombre de visitants, els taxistes de Palamós, Calonge i Sant Antoni uneixen els seus esforços per tal d'optimitzar el servei de mobilitat. Els seus professionals han presentat aquest dilluns la nova Associació de Taxis de Palamós, Calonge i Sant Antoni i així, operar com si fos un sol territori. 

La formalització de l'associació ha vingut acompanyada d'un augment de la flota, d'una nova imatge corporativa, a més d'una millor atenció al client. En concret, s'ha habilitat una centraleta telefònica, disponible les 24 hores del dia, i a partir de l'1 de juny, entrarà en funcionament una nova eina de reserva de taxis. Aquesta es basa en un aplicatiu mòbil, anomenada "taxis.eu", i ja funciona en altres capitals europees com Barcelona, Berlín o París.

El projecte d'unificació del taxi es va iniciar l'any 2018, quan els plenaris de Calonge i Palamós van donar llum verda a l'Associació. Dos anys més tard, també es va aprovar l'expedient de tarifes úniques. En aquest sentit, els regidors de mobilitat d'ambdós municipis ressalten l'oferta d'un millor servei.

Actualment, el servei conjunt de taxi de Palamós i Calonge-Sant Antoni compta amb un total de 21 llicències. Amb la millor situació epidemiològica confien millorar les xifres de l'any passat, quan van partir una caiguda dels ingressos d'entre un 50% i 70%.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia