Platja d'Aro promou sortir de festa i tornar amb taxi

El gremi de taxistes i el sector de l'oci nocturn han sumat esforços amb l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro per sensibilitzar als ciutadans, sobretot als més joves, sobre la necessitat d'utilitzar de manera responsable el vehicle privat durant la nit. Aquesta primavera ha arrencat  la campanya 'Agafa el taxi: torna sa i estalvi', una prova pilot que es porta a terme abans de la temporada turística i que va molt dirigida a la gent del municipi i de l'entorn proper. 

Durant vuit setmanes, tots els divendres i dissabtes  es poden presentar dos tiquets de consumició validats dels bars i discoteques adherits a l’acció a la parada de taxis de Platja d’Aro i aconseguir un val de descompte de 10 euros en el trajecte de retorn a casa.

Per difondre la campanya s’han editat prop de 1.500 fulletons informatius, i alhora els taxis participants incorporaran un distintiu per identificar-se. Les previsions apunten a la possibilitat que es puguin fer, com a mínim 150 viatges en el marc de l’acció. Els establiments participants són els bars musicals Assac, Blow, Els Secret, Gib’s, Skull i Tam Tam; i les discoteques Bamboleo, Be Out, Inox, Malibu i Zsa-Zsa

Per beneficiar-se del descompte de 10 euros per persona en el viatge de tornada a casa amb taxi hi ha temps fins el 17 de juny. Durant l'estiu s'atura la campanya que vol tornar durant la propera tardor.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia