Reobertura incipient del petit comerç durant la fase 0 del desconfinament

Intervé: Alèxia Sánchez, presidenta de Guíxols Comerç i Turisme

La majoria de comerços de Sant Feliu de Guíxols es van mantenir amb les persianes abaixades durant el primer dia de reobertura autoritzada coincidint amb la fase 0 del desconfinament. A banda de les perruqueries, algunes llibreries que tenien encàrrecs previs o locals de restauració, la majoria de comerciants s'esperarà fins el dilluns 11 de maig per obrir-se als clients, quan començaria la fase 1 i hi hauria menys restriccions. 

A banda dels comerços de primera necessitat que no han deixat de treballar durant la quarentena, en aquesta fase del desconfinament només estan autoritzats a obrir els establiments comercials i locals de fins a 400 metres quadrats i sempre amb cita prèvia. També tenen permís per treballar els bars i restaurants que fan menjar per emportar. 
 
Per obrir a partir del dia 11 amb totes les mesures de seguretat requerides, Guíxols Comerç i Turisme està tancant un pla de directrius perquè tothom pugui operar amb garanties.

Malgrat les dificultats de l'actual situació econòmica, des de l'associació de comerç ganxona confien que es podrà salvar la temporada i que cap associat es veurà forçat a abaixar persianes. Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia