Asfalten diversos carrers de Sant Feliu

INTERVÉ: Josep Saballs, regidor d'Urbanisme de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols ha inicat un procés d'asfaltatge de diversos carrers de la ciutat en mal estat que s'ha començat per la rambla Joan Bordàs, un punt molt transitat amb importants forats perillosos per a la circulació. 

Aquesta via serà la primera d'unes quantes més. Es continuarà a l'entorn de Vilartagues amb els carrers Almeria, Alacant, Alcalde Patxot, Sevilla i, finalment, Tarragona. Ara s'està aixecant el paviment vell abans de procedir a asfaltar, arreglar els embornals i les tapes del clavegueram i pintar les senyalitzacions pertinents. Les feines s'allargaran unes tres setmanes i tindran uns costos de 156.000 euros, quan s'havien pressupostat en 182.000 euros

Amb els diners sobrants del pressupost inicial, des del consistori ganxó es vol aprofitar la presència de l'empresa encarregada de les obres a la ciutat per tramitar més treballs, a realitzar abans de finals d'any. Entre ells, millorar els passos de vianants a la ronda de Ponent, les voreres a l'avinguda Canàries o el paviment al carrer Mestre d'Aixa i la rambla Generalitat. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia