Allau de cancel·lacions al sector hoteler pel retorn al confinament comarcal

Intervé: Judit Lloberol, Gerent Grup Costa Brava Centre

L'hostaleria i la restauració critiquen la precipitació d'unes restriccions que els deixen sense marge de maniobra


Cancel·lacions diàries des que el Procicat va decretar el confinament comarcal. L'enduriment de les restriccions per frenar la quarta onada del coronavirus han impactat amb contundència contra el sector de l'hostaleria que venia optimista després de les xifres de negoci i ocupació de la Setmana Santa.

La incertesa s'ha tornat a apoderar de nou de l'hostaleria i el turisme que critica el poc marge que la Generalitat ha donat a un sector que treballa amb previsió i que tenia les cambres frigorífiques plenes i plantilla fora de l'ERTO preparats per donar continuïtat a l'obertura de Setmana Santa.

Des del Grup Costa Brava Centre ja es veien a venir la patacada i l'enduriment de les restriccions però no es pensaven que fossin tant d'avui per demà. Asseguren que el confinament comarcal fa inviable mantenir la majoria d'hotels oberts.

Bona Setmana Santa


Les bons perspectives de les darreres setmanes havia animat un sector que va obrir en un 60%  per Setmana Santa i que ara podria quedar a menys del 20%. Amb tot si ho mirem pel costat positiu des del Grup Costa Brava Centre confien que l'estiu serà millor que el de l'any passat

Malgrat aquest optimisme des del sector avisen que encara és aviat per fer previsions i els esdeveniments recents mostren com s'ha de tenir cautela perquè l'evolució de la pandèmia és incerta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia