El teixit comercial de Castell-Platja d'Aro celebra les seves jornades anuals

Intervenen: Manel Canadell, president de l'Associació d'Empresaris i Comerciants / Maurici Jiménez, regidor de promoció econòmica

El teixit comercial de Castell-Platja d'Aro ha celebrat aquest dijous les seves jornades anuals que serveixen als associats per retrobar-se, prendre el pols del sector i formar-se en qüestions que afecten el dia a dia dels comerciants. 

Des de l'Associació de Comerciants i Empresaris valoren positivament aquesta trobada anual no només per la bona acollida que té sinó per la qualitat dels assistents, que participen activament i enriqueixen el debat. 

La primera conferència ha versat sobre la moda sostenible i ha anat a càrrec de la directora de Qstura Sílvia Duran. La jornada s'ha clos amb la presentació de l'informe que ha impulsat l'ajuntament per fer un diagnòstic comercial i detectar oportunitats de negocis al municipi. Un estudi que s'ha fet entre els anys 2016 i 2018 i que conclou que el de Platja d'Aro és un comerç que gaudeix de bona salut. 

Durant l'acte d'aquest dijous, emmarcat en la setmana del comerç, s'ha fet un reconeixement a totes les dones que durant anys han treballat en el sector comercial al municipi. 


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia