El sector hoteler ha penjat el cartell de complet pel pont de Tots Sants

Baix Empordà

Data: 02/11/2022

El pont de Tots Sants a la Costa Brava Centre s'ha saldat amb una ocupació turística del 100% en gairebé la majoria d'establiments oberts. Les altes temperatures i els quatre dies consecutius han propiciat que molts visitants optessin per desplaçar-se al litoral.

Aquest dimecres encara es podien veure alguns banyistes a les platges del Baix Empordà. Una instantània, a hores d'ara a petita escala, del succeït durant el pont de Tots Sants a la comarca. De fet, les xifres parlen per si soles, amb una ocupació del 100% en la majoria dels establiments hotelers.

El turista més recurrent, com sol ser habitual a la zona, ha estat el nacional i d'àmbit familiar. Tot i això, el visitant francès ha guanyat presència en les reserves, no només durant el pont, sinó també des de principis d'octubre i fins a mitjan novembre.

Les bones temperatures i els quatre dies consecutius han propiciat que molts visitants optessin per desplaçar-se al litoral. Les platges i els camins de ronda han gaudit d'una alta afluència de ciutadans, que alhora han omplert les terrasses dels bars i restaurants, a més, de penjar el cartell de complet en molts hotels.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia