L'APP de platges de Palafrugell supera els 85.000 usuaris i usuàries

Palafrugell

Data: 10/07/2020

 L'ús de l'App Palafrugell al mòbil ha crescut exponencialment en els darrers dies amb 3.000 noves descàrregues i més de 85.000 usuaris i usuàries. La majoria de consultes tenen lloc durant el cap de setmana on es registra l'activitat més gran  i on la majoria de les platges arriben al límit del seu aforament.

L'usuari o usuària nacional és el que més fa servir l'App amb la majoria de consultes en català. Per darrere hi ha les consultes en castellà i anglès. Pel que fa referència als dispositius, es pot dir que quasi un 48% de les descàrregues han estat en IOS i el 52% restant per Android.

Des del passat 22 de juny, quan es va posar en marxa, els usuaris i usuàries  de les platges de Calella de Palafrugell, Llafranc i Tamariu l’han valorat com una bona eina per consultar en temps real la disponibilitat de cada platja.  

S'hi incorporarà el Julivia Bus


A més de l'aforament de platges l'aplicació mòbil també permet estar al dia de les activitats i notícies de la vila, amb el seu patrimoni arquitectònic, els esdeveniments culturals i les rutes turístiques. Ara s'hi afegirà la informació sobre el Julivia Bus que ha començat a operar aquest divendres.

Una altra novetat que s'introduirà a l'app és el semàfor per qualificar les platges. Fins ara només tenia dos colors. Verd o vermell. Ara s'hi introduirà el taronja per assenyalar quan una platja està al 75% del seu aforament.

Enguany les platges de Palafrugell tenen aforament limitat que es controla amb personal d'informació i de la policia local, tot i que l'accés només al bany és lliure.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia