Palafrugell reforçarà la vigilància aquest estiu per evitar festes il·legals i botellots

Palafrugell

Data: 10/05/2022

Palafrugell reforçarà la vigilància aquest estiu per evitar sobretot festes il·legals en embarcacions o a les platges. Enguany a les platges ja no hi haurà control d'accés com l'any passat a causa de la pandèmia.

Setmana Santa ha estat la prova de foc abans de l'estiu pel que fa al turisme. I les sensacions i l'impacte al Baix Empordà han estat ben satisfactòries. Municipis com Palafrugell auguren un estiu amb una gran afluència de gent. Tot i això, enguany ja no es controlarà l'aforament de les platges com els darrers dos anys a causa de la pandèmia.

L'Ajuntament de Palafrugell preveu reforçar la policia local a l'estiu, sobretot per controlar les festes il·legals d'embarcacions amarrades a les cales. Enguany comptaran amb un dron per vigilar les zones properes a la costa, un equip marítim dels Mossos d'Esquadra i la col·laboració amb la Guàrdia Civil.

També els preocupa els botellots a les platges, però esperen que amb els locals ja oberts, aquestes trobades i conflictes derivats es redueixin. En algunes cales, però ja compten amb càmeres de vigilància.

De fet, fa poques setmanes, en el ple del mes d'abril, es va tirar endavant l'aprovació inicial de la modificació de l'Ordenança municipal de civisme i convivència de l'Ajuntament de Palafrugell, entre les quals hi ha normatives en espais costaners i les platges.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia