Platja d'Aro espera un augment de vendes per Setmana Santa

Després d'un 2022 a l'alça, la recent Botiga al Carrer i la ja començada preparació de la segona edició de la campanya de preestiu, "Aquest estiu, Platja d'Aro", la localitat preveu una Setmana Santa plena de visitants, que signifiquen més vendes, i per tant, més guanys per l'activitat comercial de la zona.

Des de l'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, saben que la principal campanya comercial durant aquests dies de Setmana Santa és la mateixa festivitat, i que això es tradueix en més consum i més vendes i, per tant, més guanys pel municipi.

De totes maneres, la localitat ja ve d'un pic alt de comerç gràcies a la 25a edició de la Botiga al Carrer celebrada el 4 i 5 de març, quan els visitants van poder gaudir de l' activitat comercial amb estocs de temporada a un preu immillorable, així com d'una àmplia oferta gastronòmica.
Per tant, la Setmana Santa és encarada amb positivitat.

L'Associació, que treballa en xarxa entre els diferents associats per augmentar i dinamitzar el comerç, aprofita els nous reptes amb l'arribada de les grans cadenes comercials a Platja d'Aro per crear molta més demanda i fer valdre els establiments hotelers i de restauració. Si això li sumes uns dies festius, la previsió només pot ser bona.

De totes maneres, ara ja s'està preparant també la segona edició de la campanya "Aquest estiu, Platja d'Aro", que va des de maig fins a finals de juny per dinamitzar el període preestiu i que sigui un punt de destí referent per als turistes quan hagin de decidir, a on anar de vacances.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia