L'ampliació de la Policia Local de Calonge estarà acabada la primavera 2019

INTERVÉ: Jordi Soler, alcalde de Calonge

En marxa l'ampliació de la Policia Local de Calonge i la construcció d'un nou auditori. Les obres consisteixen en ampliar l'actual oficina situada a la plaça de la Concòrdia. El nou equipament que estarà en obres fins a la primavera de l'any que ve tindrà un espai més ampli, un centre de control Smart City i un auditori que esdevindrà una sala polivalent.

Aquesta ampliació permetrà esponjar el servei de denúncies que ara també desenvolupa la Policia Local.  La nova edificació tindrà una superfície construïda total de 434 metres quadrats, que es distribueixen en una planta baixa de 155 m2 i una zona porxada i la resta en planta pis. El nou edifici no estarà adossat a l’actual edifici de la Policia Local, però romandran connectats per una passera de vidre. 

L’Ajuntament treballa en la línia de convertir la sala polivalent en un espai per acollir conferències i presentacions, o fins i tot que també pugui exercir les funcions de sala de plens. Si es donés aquesta circumstància, s’estudia la possibilitat d’ampliar les dependències de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la seu de l’Ajuntament. 

Les obres pugen uns 515.000 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia