Turisme Palafrugell estrena marxandatge amb il·lustracions de l'artista local Anna Grimal

Palafrugell

Data: 27/03/2024

L'IPEP, l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, acaba de llançar nou marxandatge per promocionar el municipi.  La imatge ha estat creada per la il·lustradora palafrugellenca Anna Grimal, qui ha escollit els elements més distintius dels principals nuclis de Palafrugell, com Tamariu o Llafranc. La idea de crear marxandatge sorgeix de les mateixes oficines de turisme, en constatar que molts viatgers no marxen del territori sense els seus souvenirs

L'Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell (IPEP) acaba de llançar nou marxandatge per promocionar el municipi. Amb aquest objectiu s'han fet diferents elements (una làmina, una postal i una bossa tipus tote bag) amb una imatge diferent per a cada un dels 5 principals nuclis de Palafrugell (Calella de Palafrugell, Llafranc, Tamariu, Llofriu i Palafrugell), creada per la il·lustradora palafrugellenca Anna Grimal.

Aquests elements ja es poden adquirir a les oficines de turisme del municipi. A Palafrugell s'hi trobaran tots els models, mentre que a les oficines ubicades a platges, hi haurà els del nucli on estan ubicades. Algunes empreses d'allotjament del municipi també han fet comanda d'aquests materials per disposar-ne als seus establiments. Actualment hi disposen del merxandatge una quinzena d'establiments. Un número que està molt bé tot just surten els nous objectes, però que des de la regidoria de Promoció Econòmica esperen que vagi en augment quan augmenti la seva popularitat entre els viatgers.

La idea de crear marxandatge sorgeix de les mateixes oficines de turisme, en constatar que molts viatgers no marxen del territori sense els seus souvenirs.

Així doncs, amb la finalitat d'oferir marxandatge creat i distribuït des de la mateixa administració palafrugellenca, l'IPEP va encarregar a la il·lustradora Anna Grimal, la creació d'una imatge amb la qual s'identifiquessin elements del nostre territori.

Aquesta imatge, acompanyada del nom de l'indret, i del logo del Visit Palafrugell, és un reclam per fer marca i estendre la imatge de Palafrugell i les seves platges arreu del món.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia