El delegat del Govern a Girona, Pere Vila, visita les instal·lacions del Trull Alenyà

El delegat del Govern a Girona, Pere Vila, visita les instal·lacions del Trull Alenyà
Corçà

Data: 20/12/2018

El delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Pere Vila, ha visitat avui les noves instal·lacions que l’empresa d’olis Trull Alenyà té a Corçà, acompanyat pel director dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement, Josep Polanco, i el delegat d’ACCIÓ a Girona, Ferran Rodero. Precisament l’empresa està treballant per impulsar la internacionalització en contacte amb ACCIÓ, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa del Departament d’Empresa i Coneixement. Durant la visita, els representants de la Generalitat han estat acompanyats pel gerent de l’empresa, Jordi Oliver.
 
Trull Alenyà ha invertit 1,2 milions d’euros en una nova planta a Corçà que permetrà multiplicar per quatre la producció d’oli fins arribar als 100.000 litres en quatre anys. L’antic trull situat a Torroella de Montgrí tenia capacitat per produir un màxim de 40.000 litres d’oli a l’any, mentre que l’actual pot arribar a 180.000 litres.
 
El 80% de la producció es ven al mercat català, i gràcies a la venda per internet, un 10% de les vendes va a parar al mercat espanyol i el 10% restant a l’estranger, principalment a França i Holanda. L’objectiu és que a curt termini el 35% de les vendes siguin a través d’internet.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia