Neix la campanya "Platja d'Aro Portes Obertes" per posicionar la destinació

Neix la campanya
Conscients de veure la llum al final del túnel, l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró (AdEM) ha decidit engegar una campanya carregada d’optimisme amb l’objectiu de posicionar aquest magnífic indret de la Costa Brava com el destí ideal per gaudir d’una oferta turística i de serveis atractius i de qualitat.
 
‘Platja d’Aro Portes Obertes’ és una iniciativa pionera en el panorama turístic català, que serà possible gràcies a la tasca realitzada per l’AdEM. L’entitat, que treballa al municipi des de fa 40 anys, ha aconseguit crear una campanya sòlida i atractiva a partir del consens de la pràctica totalitat del teixit comercial i empresarial de la població, una fita inèdita en el sector turístic al nostre territori.
 
‘Platja d’Aro Portes Obertes’ comença avui dimecres dia 20 de maig i té previst allargar-se fins a finals d’agost. Sense cap mena de dubte, el principal reclam de la campanya serà la celebració de sortejos setmanals a través d’Instagram, on es sortejaran diferents ‘packs regal’.
 
Els afortunats tindran l’oportunitat de gaudir de diferents obsequis (vals-regal en botigues de roba per a home i dona, en botigues esportives, llibreries i òptiques, entre d’altres), experiències (de salut, esportives i d’oci nocturn) i estades (allotjament d’una o dues nits en diferents establiments de la població, amb altres serveis inclosos com esmorzar o spa) que es repartiran cada setmana. Els premis són fruit de la col·laboració dels establiments de Platja d’Aro que col·laboren amb la campanya.
 
Des de l’entitat organitzadora hi ha el total convenciment que la combinació d’experiència, ambició i talent, faran que aquesta proposta sigui un mirall per altres indrets turístics que vulguin reactivar el sector després de la pandèmia.
 
AdEM, una trajectòria d’èxit
Una de les particularitats de la campanya és la voluntat d’integrar al màxim nombre d’establiments més enllà dels 180 associats que actualment formen part de l’AdEM. De fet, el treball en xarxa va ser un dels objectius fundacionals de l’entitat. Creada el 1982, l’AdEM també ha apostat per la dinamització de l’àmbit empresarial, la desestacionalització de la temporada turística, i la promoció de la qualitat dels recursos i serveis que Platja d’Aro ofereix els 365 dies de l’any.
 
En aquest sentit, cal recordar que l’AdEM participa activament en l’organització d’esdeveniments com el Carnaval -el més multitudinari de les comarques gironines- i la tradicional ‘Botiga al carrer’, que es celebra dos cops a l’any i també fora de la temporada d’estiu. A més, l’AdEM i els seus associats sempre són presents a la resta d’iniciatives organitzades per l’Ajuntament, i que tenen com a objectiu enfortir una marca tan potent com és Platja d’Aro. Des de l’entitat també s’impulsen tertúlies empresarials, es desenvolupen projectes socials, s’aposta per l’accessibilitat turística i es creen vincles amb universitats i altres centres de formació. 
 
Marca turística de referència 

La Costa Brava és un dels indrets més espectaculars del continent europeu, i això es tradueix amb la visita de milers de turistes nacionals i internacionals, que es senten atrets pels encants d’un entorn immillorable, i  també per l’excel·lència de la seva oferta turística.
 
Gràcies a la inversió, a la feina ben feta i a l’anàlisi dels hàbits de consum dels visitants, Platja d’Aro ha esdevingut l’epicentre turístic d’aquest petit racó de la Mediterrània i el destí ideal per viure experiències ja sigui amb la família o amb els amics. Amb una oferta comercial, d’allotjament, d’oci i de restauració de qualitat, Platja d’Aro fa temps que s’ha convertit en un punt de trobada dels amants de l’esport, la cultura i el lloc idoni per a la celebració de grans congressos i convencions. 
 
Inevitablement la pandèmia ha frenat l’activitat d’un poble dinàmic com Platja d’Aro, però si una cosa s’ha demostrat al llarg dels anys, és la seva capacitat d’adaptar-se a les circumstàncies i assolir l’èxit malgrat les adversitats. I enguany, amb l’impuls del ‘Platja d’Aro Portes Obertes’, no en serà una excepció. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia