Veïns de Mas Pere exploten contra el govern de Calonge

Calonge i Sant Antoni

Data: 28/09/2020

Tensió a la darrera trobada entre l’ajuntament de Calonge i els veïns de la urbanització Mas Pere. El què havia de ser una sessió informativa per posar sobre la taula els detalls del projecte de reforma de la zona, es va convertir en una pluja de crítiques al consistori pel mal estat en què es troba i el retard en els treballs promesos ja fa uns anys. Els veïns van aprofitar els torns de paraula per carregar durament contra l’equip de govern.

Tot plegat després de sentir la presentació del projecte, que hauria de licitar-se durant aquests pròxims mesos i veure la llum de cara al 2021. Unes obres que preveuen una xarxa d’enllumenat, de clavegueram, d’aigua i de telefonia. També la millora del paviment i el mobiliari urbà. Tot plegat amb un cost d’uns 11 mil euros que haurien de finançar els gairebé 700 propietaris que hi viuen. Una segona part es pagaria amb diners de l’Entitat Urbanística de Conservació. El consistori subratlla que no hi ha marxa enrere.

La trobada va durar més de dues hores i va comptar amb diferents tècnics que van anar responent a les preguntes dels assistents. El mateix ajuntament ha posat també a disposició dels veïns un correu electrònic, on aquests podran plantejar qualsevol dubte que els hagi quedat referent als pagaments, els terminis, o qualsevol altre qüestió relacionada amb el tema.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Economia